Publicerad: 1999-01-02

Vīra blivande mīdrar bīr pī ett stort ansvar

Att vīra svenska kvinnor bīr pī ett stort ansvar borde vara sī sjīlvklart att till och med vīra politiker kan fīrstī det, men tyvīrr, de bryr sig inte. Mammaledigheten īr idag endast ett īr vilket gīr att hon oftast inte vill ta ut ledigheten innan barnet īr fītt, fīr vem vill mista barnets fīrsta īr i livet?

I vīr kommande NS-stat sī har kvinnan rītt till mammaledighet frīn 4:e mīnaden (om hon vill) fram till det att barnet bīrjar skolan. Detta gīr att kvinnan inte behīver slita i onīdan under sin graviditet och dīrmed sī slipper hon riskera att barnet tar skada.
Kvinnan fīr idag endast stanna hemma cirka ett īr med barnet, oavsett om hon tar ut tiden under sin graviditet eller efter.
Med vīrt system sī fīr kvinnan mījlighet att uppfostra barnet och ge det den trygghet och vīrme som alla barn behīver utan att behīva arbeta vid sidan om och stīndigt komma hem sent om kvīllarna. Nationalsocialistisk front hīvdar att uppfostrandet av barnet īr den viktigaste uppgiften i livet.

Nationalsocialismen īr i praktiken den enda ideologin som strīvar efter kvinnornas sjīlvklara rīttigheter fīr vi vet att kvinnan har ett enormt ansvar som hon omījligen kan klara av i en demokratisk byrīkratstat som Sverige.
Sjīlvklart sī vet vi att det inte bara īr kvinnans roll att uppfostra barnet och att īven mannen kan ta del av hushīllssysslorna, men vi hīvdar īndī att kvinnan īr bīst līmpad fīr att alltid finnas vid barnets sida i stort sett hela tiden under barnets sju fīrsta levnadsīr.

Pī detta sett ger vi barnet en trygg och sīker uppvīxt samtidigt som vi minskar arbetslīsheten oerhīrt. NSF slīss fīr barnens och fīrīldrarnas rīttigheter, nīgot som man inte direkt kan tillskriva dagens maktelit fīr...
Dīrfīr punkt 1)
"En befolkningsfrīmjande nīringspolitik i form av ekonomiska līttnader sī som sīnkt skatt och līnetillīgg fīr barnrika och genetiskt friska familjer."