Publicerad: 2002-01-04

Sandberg stīr stolt mot ett fegt system

Som den-svenske.com meddelat tidigare idag sī dīmdes idag Fredrik Sandberg till sex mīnaders fīngelse fīr tryckfrihetsbrottet "Hets mot folkgrupp". Anledningen īr att han stīr som ansvarig utgivare fīr skriften Judefrīgan, en skrift som ogillas av systemet fīr sin klarsynthet och obeslījade sanning. Under rīttegīngen har man konstant vīgrat diskutera huruvida innehīllet īr sant eller inte, vilket beror pī att īven sanningen idag īr straffbar. Demokratin visar tydligt sin svaghet genom att vīgra fīra debatt. De vet att vi har sanningen pī vīr sida. De enda vapnen de kan ta till īr fīrtryck, fīngelsestraff, līgner och terror.
Alla patrioter som stīr upp mot dessa prīvningar īr vīrda vīr beundran. En som inte viker en tum īr Fredrik Sandberg.

Efter att vi meddelats om den skandalīsa domen mot Fredrik Sandberg sī ringde vi upp honom fīr en kommentar.

den-svenske: Fredrik Sandberg, du har just, liksom vi, meddelats om domen mot dig pī sex mīnader. Vad īr din fīrsta spontana kommentar pī denna?

Sandberg: Den īr sinnessjuk. Det īr egentligen det enda jag kan sīga efter att precis ha līst motiveringen fīrsta gīngen.

den-svenske: Pī vilket sītt īr den sinnessjuk?

Sandberg: Det bevisar vilka som har sina fingrar med īverallt. Nīr man sitter och līser domen kīnns det som att hela innehīllet i Judefrīgan bekrīftas pī nytt.

den-svenske: Har du nīgra planer pī att īverklaga?

Sandberg: Ja, helt klart, det īr en principsak. Jag tror inte att jag kommer frias i en hīgre instans men jag vill visa att jag inte accepterar deras korrupta lagar. Det īr bara att inse att man som svensk īr rīttslīs i dagens Sverige.

den-svenske: Hur ser det ut pī Gotland framīver?

Sandberg: Det har varit ganska lugnt ett tag, under hīsten sattes runt 3000 klistermīrken upp pī īn men sen har det inte hīnt sī mycket. Nu bīrjar dock allt rīra pī sig igen. Nya personer har anslutit sig och allt ser ljust ut. Vi planerar en del nya aktioner under vīren och sommaren. Vi hoppas dessutom pī hjīlp av semestrande patrioter. Nationalsocialistisk front īr helt klart pī frammarsch och det kīnns som att inget kan stoppa oss.

Med denna ljusa framtidsutsikt sī avslutar vi samtalet med Fredrik.(En līngre intervju med Fredrik kommer att publiceras i Den Svenske Nationalsocialisten nummer 1 eller 2 -2002)

Tidsbestīmd fīrsīljning
I domen framkommer ocksī att man vill konfiskera alla kvarvarande exemplar. Samtidigt īr det ett tragiskt faktum att NSF begīr en olaglig handling ifall vi skulle fortsītta sprida skriften efter domen vunnit laga kraft. Av dessa bīda anledningar sī bīr den som vill līsa denna unika skrift sk