Publicerad: 2003-04-24

"Jalla! -Nu klīr vi granen"

Mīnga skrifter och bīcker publiceras īrligen av staten fīr att bryta folkets kampvilja och kīnsla av folkgemenskap. Under 2002 slīpptes bland annat "Jalla! Nu klīr vi granen", en gratisbok som distribueras till landets gymnasieelever i īrskurs ett och tvī.

Inget land i Europa har tagit emot sī mīnga invandrare i fīrhīllande till befolkningens storlek som Sverige. Och inget land i EU arbetar mera intensivt med att fī in islam som ett naturligt inslag i landet īn den socialdemokratiska regimen i Sverige.Den svenska regeringens propaganda fīrhīrligar verkligen inte sitt eget folk. Tvīrt om sī īr den riktad mot det egna folket! Den fīrhīrligar istīllet de frīmmande folken.

Indoktrineringen tar sikte pī barn och unga och kīnns igen frīn de extrema formerna som de sovjetiska īpionjīrernaī, funktionīrerna i Maos Kina och arablīndernas koranskolor bedrev och fortfarande bedriver.

Sveriges propaganda fīr islam īr baserad pī direktiven frīn EU:s īvervakningskontor i Wien, EUMC.
Chefen, den tidigare īsttyskan och juristen Beate Winkler beslutade fīr līnge sedan hur massmedierna och utbildningssektorn skulle styras i EU i īverensstīmmelse med EU:s avtal med de arabiska līnderna 1978.
Knappt nīgot annat land īr sī lyhīrt som Sverige i dylika fall. Hīr har man ju redan infīrt en sorts censur: detta och detta fīr inte omtalas utan faller under "hets mot folkgrupp" och tvīrtom gīller att vissa saker skall omtalas och dessutom pī ett bestīmt sītt.

Ett slīende exempel pī ovanstīende indoktrinering īr den skolbok som blev utgiven pī svenska, engelska och arabiska av utrikesdepartementet 2002, och har den remarkabelt fyndiga titeln īJalla! Nu klīr vi granenī.
Upplagan var pī 250.000 till ett pris av nīstan 3 miljoner kronor, pengar som brukligt tas frīn skattebetalarna.

Boken var ett EU-projekt och utdelades till alla elever i 1:a och 2:a īrskurs i gymnasiet samt till alla kommunbibliotek i landet samt till flera olika organisationer.

Statlig skolpropaganda
Fyra ministrar stīr bakom detta fīrsīk att nedbryta fosterlandskīrleken och traditionerna och till att sīka att utrota den svenska kulturen fullstīndigt: utrikesminister Anna Lind, utbildningsminister Tomas īstros, dīvarande demokratiministern Britta Lejon och den alltid lika svenskfientliga Mona Sahlin, som līnge visat otaliga prov pī fjīsk fīr muhammedanerna.

Bokens innehīll īr framtaget och redigerat av redaktīren fīr utrikesdepartementets presstjīnst, Gufran Al-nadaf.
Texten īr bara līst nonsens som undviker allt vad granskning och fakta heter.
Den fīrfīktar nīgra politiska hīllningar och svīvar lītt hīn īver problemen som tenderar att finnas runt omkring islam, invandringen och integrationen.
Fīrst som sist: man hamrar fast just det som īr bokens hela mīlsīttning: Islam skall accepteras fullt ut och dessutom som varande lika svenskt som mammas kīttbullar!

Man gīr in fīr bekīmpning av yttrandefriheten. Man sīker att lījliggīra de mīnniskor som varnar fīr islams utbredning i Sverige och pīpekar samtidigt, paradoxalt nog, att islam īr ofīrenlig tillsammans med demokrati.
Ett faktum som muhammedanerna sjīlva gīrna och ofta proklamerar hīgt.

Man tillbakavisar irriterat att den fīrislamiska traditionen med īhedersmordī kopplas ihop med islamiskt kvinnofīrtryck och poīngterar att hedersmord ocksī finns inom andra religioner.
Man bortfīrklarar kvinnofīrtrycket utan att fīrklara varfīr Mona Sahlin bygger ītjejhusī dīr flickorna kan fī lov att vara i fred och undkomma dessa īhederssakerī?

Sedvanliga ursīkter
Man hīvdar att nīr islamisterna begīr fīrbrytelser i Sverige, fīr islam generellt skulden, medan detta analogt inte īr fallet med t ex kristendomen.
Man nedtonar eller undviker att omtala kulturbetingade fīrbrytelser och man fīrvrider begreppet īreligionsfrihetī.
Nīgra unga muhammedaner kritiserar ī inte utan anledning ī den officiella enkelriktade politiska korrektheten, men glīmmer att de sjīlva njuter gott av just denna enkelriktning!

Och de svenska politikernas syn pī sig sjīlva som "de godaī motsvarar fullt och fast islamisternas egen snedvridna sjīlvuppfattning.
Boken fīrklarar att en rasist īr en som pī bakgrund