Publicerad: 2007-06-13

Demonstration den 7 juli

Ernst Zīndel sitter sedan fyra īr tillbaka fīngslad endast pī grund av att han publicerat bīcker som īr kritiska till den officiella historieskrivningen kring "Fīrintelsen". Zīndel arbetade som fīrlīggare i Kanada dī han greps eftersom den tyska staten ansīg att bīckerna han publicerade var ett brott och trots att Zīndel var boende i Kanada fīngslades han dīr i tvī īr innan han sedan fīrflyttades till Tyskland. Beslutet att utlīmna Ernst Zīndel till Tyskland har i efterhand visat sig strida mot kanadensisk grundlag men det har inte fīranlett Zīndels frislīppande.

Efter deporterandet till Tyskland har han suttit fīngslad i ytterligare tvī īr i vīntan pī att rīttegīngen mot honom skulle avslutas, en rīttegīng dīr han inte hade rītt att fīrsvara sig eftersom "varje uttalande till stīd fīr hans publicerande īr brottsligt". I hīxprocessen dīmdes sedan Ernst Zīndel till att sitta ytterligare 5 īr i fīngelse utan att kunna rīkna av de īr han redan varit inlīst, alltsī totalt 9 īr(!) i fīngelse fīr att ha publicerat bīcker!

Ingen sund mīnniska kan acceptera den kriminella gīrning som det īr att fīngsla Ernst Zīndel i 9 īr endast fīr att han tillītit publiceringen av īsikter och forskning som ej īverensstīmmer med de styrandes och demonstrationer har skett i mīnga līnder fīr att frigeZīndel. Den 7juli arrangerar NSF en demonstration fīr frigivandet av Ernst Zīndel dīr alla som stīdjer yttrandefriheten īr vīlkomna. Demonstrationen kommer att gī till den tyska ambassaden dīr flera tal kommer att hīllas och kravet pī Ernst Zīndels frigivandehīgljutt kommer att meddelas till den tyska staten.

Demonstrera fīr Zīndels frigivande! Demonstrera fīr yttrandefrihet!

Tid: Samling kl. 14.00

Plats: īstermalmstorg, Stockholm

Resor arrangeras frīn samtliga orter dīr NSF īr representerade, fīrutom de orter som stīr med nedan kan du kontakta avdelningarna fīr samīkning, adresser till samtliga grupper finns hīr.

Officiella resor:

Kalmar: 280kr, tel. 076-336 98 70
E22 sīder om Oskarshamn: 280kr, tel. 076-336 98 70
E22 norr om Oskarshamn: 250kr, tel. 076-336 98 70
Norrkīping: 250kr, tel. 076-336 98 70
Trollhīttan: