Publicerad: 2008-10-01

Australisk revisionist gripen i London

London Den vīlkīnde australiske revisionisten Dr Gerald Fredrick Tīben har gripits pī London Heathrow Airport. Anledningen till gripandet īr att Tyskland utfīrdat en arresteringsorder i hela EU.

Fredrick Toben vid den omtalade Fīrintelsekonferensen i Teheran i december 2006.

Dr Fredrick Tīben stīr bakom The Adelaide Institute som kritiskt forskar kring Fīrintelsen och bland annat arrangerar konferenser kring īmnet. Man driver ocksī en hemsida och det īr enligt uppgift den som nu īr anledningen till att Tyskland har begīrt honom arresterad. I Tyskland ser man mycket hīrt pī alternativ historieforskning.

Toben har tidigare hamnat i rīttsliga problem fīr det faktum att han inte tror pī regimens historiebeskrivning. 1999 fīngslades han i Tyskland och sī sent som fīrra īret ītalades han i Australien.


Relaterat

Revisionist ītalad i Australien

Senaste reportage frīn nsf.nu

Kampen gīr vidare

Folkfronten

Līrdagen den 22 november beslutade Nationalsocialistisk front (NSF) att īverfīra samtliga sina tillgīngar till det nystartade partiet Folkfronten dī vi anser att detta parti har mījlighet att īterskapa ett svenskt Sverige. Detta innebīr ocksī ett bokslut fīr Nationalsocialistisk front. Beslutet har fattats efter en līngre tids īvervīgande och en utredning av partiets framsteg i relation till den utveckling som krīvs fīr att skapa ett svenskt Sverige.

Līsīmer
Aktivitetsrapporter

Motstīndsrapporter frīn ett urval av de aktiviteter som vīra aktivister utfīr.

Senaste nytt frīn arminius.se