Publicerad: 2008-12-05

OJ Simpson fick 15 īrs fīngelse

USA Den tidigare stjīrnan i amerikansk fotboll O.J. Simpson har nu fītt domen fīr de brott han fanns skyldig till i oktober. Simpson dīms till 15 īrs fīngelse. Simpson har dīmts fīr bland annat rīn och kidnappning.

Bakgrunden īr en hīndelse som utspelade sig i ett hotellrum i Las Vegas dīr O.J Simpson tillsammans med nīgra kumpaner hotade en souvenirsamlare till livet fīr att denne hade samlarobjekt med anknytning till Simpson.

Under rīttegīngen bad Simpson om ursīkt och fīrsvararen fīrsīkte mena att Simspon egentligen inte īr kriminell utan bara handlade pī kīnslor.

Senaste reportage frīn nsf.nu

Kampen gīr vidare

Folkfronten

Līrdagen den 22 november beslutade Nationalsocialistisk front (NSF) att īverfīra samtliga sina tillgīngar till det nystartade partiet Folkfronten dī vi anser att detta parti har mījlighet att īterskapa ett svenskt Sverige. Detta innebīr ocksī ett bokslut fīr Nationalsocialistisk front. Beslutet har fattats efter en līngre tids īvervīgande och en utredning av partiets framsteg i relation till den utveckling som krīvs fīr att skapa ett svenskt Sverige.

Läs mer
Aktivitetsrapporter

Motståndsrapporter från ett urval av de aktiviteter som våra aktivister utför.

Senaste nytt frīn arminius.se