Publicerad: 2008-10-02

īTunnelmannenī i Vīsterīs gripen

Foto: Google Maps

Hīr slog ītunnelmannenī till.

Vīsterīs Under de senaste veckorna har mīnga kvinnor kīnt sig vīldigt otrygga nīr de har vistats sig i de centrala delarna av Vīsterīs pī kvīllarna efter hīndelserna dīr en medelīlders svartfīrgad engelsksprīkig man med randig trīja ofredat yngre svenska kvinnor sexuellt genom att ha antastat dem pī flera av deras kroppsdelar och sagt sexistiska ord pī engelska.

Men nu, efter flera tips frīn allmīnheten, har īntligen den misstīnkta tjugosjuīriga mīrkhyade mannen blivit gripen och anhīllen fīr den senaste tidens sexuella ofredande mot flera yngre kvinnor i staden. Mannen som erkīnde tre av de nio īvergreppen under fīrhīret menade pī att han inte gjort sig oskyldig till nīgot eftersom han hade gjort handlingarna i vīnskapligt syfte med kvinnorna.

ī Han har erkīnt tre fall av ofredanden, men han tycker inte att han gjort sig skyldig till nīgot brott. Fīr honom har det varit i ett vīnskapligt syfte, bekrīftar Rikard Lindberg, Chef fīr krimjouren till Vestmanlands Līns Tidning.

Tack och lov urartade inte antastningarna till vīldtīkt īven om flera av ofredandena var nīra och tillrīckligt otīcka. Vid ett av fallen fīrsīkte īven mannen fīrgripa sig pī en tjugofemīrig kvinna och slīpa henne till en mer skymd plats vid studentbostīderna tillhīrande Mīlardalens hīgskola dī hon var ute och promenerat med sin hund vilket var det fīrsta īverfallet efter sex tidigare som inte skedde i samband med gīngtunnlar i staden.

Senaste reportage frīn nsf.nu

Kampen gīr vidare

Folkfronten

Līrdagen den 22 november beslutade Nationalsocialistisk front (NSF) att īverfīra samtliga sina tillgīngar till det nystartade partiet Folkfronten dī vi anser att detta parti har mījlighet att īterskapa ett svenskt Sverige. Detta innebīr ocksī ett bokslut fīr Nationalsocialistisk front. Beslutet har fattats efter en līngre tids īvervīgande och en utredning av partiets framsteg i relation till den utveckling som krīvs fīr att skapa ett svenskt Sverige.

Līsīmer
Aktivitetsrapporter

Motstīndsrapporter frīn ett urval av de aktiviteter som vīra aktivister utfīr.

Senaste nytt frīn arminius.se