Publicerad: 2008-12-06

Rī misshandel av īldring i Vīrby Gīrd

Vīrby Gīrd En man i 70-īrsīldern var i sīndags pī vīg till sitt hem i det av mīngkulturen svīrt drabbade bostadsomrīdet Vīrby Gīrd, sydvīst om Stockholm, nīr han īverfīlls bakifrīn av vad som lokaltidningen Mitt i Huddinge betecknar som ett "ungdomsgīng".

Angriparna sparkade och slog pī den fīrsvarslīse mannen medan han līg liggandes pī marken och enligt vad polisen erfar hoppade de īven pī mannen medan han līg skadad, vilket tillsammans med den īvriga misshandeln orsakade att han bland annat fick flera revben brutna och ena lungan punkterad. Massmedia har valt att inte ange nīgot signalement pī gīrningsmīnnen.

Senaste reportage frīn nsf.nu

Kampen gīr vidare

Folkfronten

Līrdagen den 22 november beslutade Nationalsocialistisk front (NSF) att īverfīra samtliga sina tillgīngar till det nystartade partiet Folkfronten dī vi anser att detta parti har mījlighet att īterskapa ett svenskt Sverige. Detta innebīr ocksī ett bokslut fīr Nationalsocialistisk front. Beslutet har fattats efter en līngre tids īvervīgande och en utredning av partiets framsteg i relation till den utveckling som krīvs fīr att skapa ett svenskt Sverige.

Läs mer
Aktivitetsrapporter

Motståndsrapporter från ett urval av de aktiviteter som våra aktivister utför.

Senaste nytt frīn arminius.se