Publicerad: 2009-02-11

16-īrig flicka gruppvīldtogs av invandrare

Malmī Den 16-īriga svensk flickan hade problem hemma och hade rymt hemifrīn. Nīr hon hade varit pī rymmen i cirka en och en halv vecka trīffade hon den 17-īrige Jehad via nīgra gemensamma bekanta. Jehad var vīldigt snīll och trevlig. Han sa dessutom att han hade flickvīn sedan tre īr sī svenskan kīnde sig trygg med honom. Hon tyckte det kīndes skīnt med en kille som bara ville vara kompis.

Dagen dīrpī ringde han. Flickan sov hos en kompis men kīnde sig lite utanfīr dī kompisens pojkvīn var dīr. Hon bestīmde mīte med Jehad utanfīr bostaden dīr hon befann sig. Nīr de trīffades visade det sig att Jehad inte var ensam. Istīllet mīttes hon av tre mīn i en bil. Hon hade aldrig trīffat de andra mīnnen fīrut. Under fīrden pratade mīnnen sinsemellan och flickan fīrstod inte vad som sades eftersom de inte pratade pī svenska. Tillsammans īkte de till ett līgenhetshus och en av mīnnen, dī 21-īrige Kaiwan Balisani, ringde varpī nīgon kastade ner nycklar frīn ett fīnster.

De fyra gick upp i līgenheten som visade sig vara en liten etta. Līgenhetsinnehavaren satt och tittade pī tv och de slog sig ner. Efter hīgst en kvart sa Jehad att han ville tala med henne. De gick in pī toaletten och Jehad frīgade om hon ville suga av honom. Hon svarade nej men Jehad fortsatte att tjata och fīrklarade att flickan skulle vara glad att hon fick suga av honom. Snart kom Kaiwan Balisani och den andra personen som var med i bilen in pī toaletten. Kaiwan Balisani sa att han ville titta pī nīr flickan hade sex med Jehad men hon fīrklarade att sī inte skulle bli fallet. Balisani blev dī sur och sa att svenska tjejer inte kunde ha kul. Han bīrjade ta pī henne och sa att de skulle ha sex.

Flickan som var rīdd och fīrskrīckt sa att hon ville kīras till sin kompis bostad. Mīnnen nekade henne detta och sa att hon skulle ha sex med dem innan hon fick komma dīrifrīn. Hennes vīdjanden om att fī komma dīrifrīn besvarades av Balisani med ord som idiot och hora.

Plītsligt tvingades hon ner pī golvet och mīnnen turades om att vīldta henne. Hon vīldtogs vaginalt, analt och oralt. Hon fīrsīkte fī dem att sluta men vīgade inte gīra motstīnd eller skrika eftersom det var fyra mīn i līgenheten och de var mycket starkare īn henne.

Efter vīldtīkterna kīrde de henne till platsen dīr de plockat upp henne. Hon gjorde omedelbart anmīlan. Efter undersīkningar och vallning kīrdes hon till socialen som dock inte kunde tvinga henne att stanna kvar. Hon vill glīmma det som hīnt och fīrsīkte sedan festa och ha kul fīr att slippa tīnka pī det intrīffade.

Mīnnen har līmnat en annan version. De menar att flickan frivilligt hade sex med de tre invandarkillarna. Tingsrītten tror dock inte pī deras berīttelse och dīmde bīda mīnnen. Līgenhetsinnehavaren frias dī han inte deltagit i vīldtīkten och det inte gītt att bevisa att han visste vad som fīrsiggick pī hans toalett medan han satt och tittade pī tv. I rīttegīngen menade līgenhetsinnehavaren att han trodde att flickan var prostituerad och att det sīledes rīrde sig om frivillig sex mot betalning i hans līgenhet. Nīgot som tingsrītten menar īr lagligt.

Kaiwan Balisani dīms fīr grov vīldtīkt till fīngelse i fyra īr. Med i domen finns olovlig kīrning, rattfylleri och narkotikabrott. Jehad dīms fīr grov vīldtīkt till sluten ungdomsvīrd 11 mīnader. Den tredje vīldtīktsmannen har inte kunnat identifieras och gīr sannolikt fortfarande runt pī vīra svenska gator.

Senaste nytt frīn arminius.se